Den 19 september blir det premiär i dubbel bemärkelse, då dras ridån upp för första gången i den nya salongen och samtidigt är det urpremiär för mysrysaren Monstret och människorna!

På Junibacken tas barn och kultur på allvar. Genom kulturen vill man inspirera, väcka känslor och uppmuntra kreativitet. Verktygen är sång, musik, teater och lek. De används för att skapa en upplevelse att dela oavsett om du är liten eller stor. Junibackens ambition är att fortsätta skapa, stimulera och inspirera – i Astrid Lindgrens anda.

Med en ny Salong och en nyskriven musikal är det den 19 september 2019 premiär i dubbel bemärkelse på Junibacken. Då dras nämligen ridån upp för första gången i Salongen och samtidigt är det urpremiär för mysrysaren Monstret och människorna, en nyskriven musikal baserad på Mats Strandbergs och Sofia Falkenhems bokserie om Monstret Frank.

Det nya teaterrummet, Salongen, har 200 platser och är resultatet av Junibackens utbyggnad under 2018 och 2019. Med den öppnas en ny verksamhetsdel som besökare kan uppleva vid sidan av huset.

Biljetterna till den mysrysiga musikalen är nu släppta på Ticketmaster.se och vi ser fram emot det här spännande samarbetet!

Fler nyheter

10/05/19

Ticketmaster i samarbete med Kistamässan och LEGO® Koncernen

I nästan 20 år i Holland och 11 år i Danmark har LEGO World evenemanget varit en populär semesteraktivitet för barn, familjer och fans i alla åldrar.