Ticketmaster går in i en förnyad avtalsperiod med Göteborgs största evenemangs- och arenabolag, Got Event.

Det treåriga avtalet ger Ticketmaster förtroendet att fortsätta med biljettförsäljningen till Got Events många arenor, bland annat Scandinavium, Ullevi, Lisebergshallen och Bravida Arena.

”Det är fantastiskt roligt att fortsatt få möjligheten att arbeta vidare tillsammans med Ticketmaster. Med en verksamhet som genomför runt 400 evenemang årligen, är det av högsta vikt att ha en partner som klarar av att hantera både bredd och stora biljettsläpp,” säger Lotta Nibell, VD på Got Event.

”Got Event förser hundratusentals fans med fantastisk liveunderhållning varje år. Vi är oerhört stolta över det förnyade samarbetet och det fortsatta förtroendet att sälja Got Events biljetter. Det känns också fantastiskt roligt att få möjligheten att bygga vidare på och utveckla vårt viktiga samarbete med klubbarna,” säger Kristian Seljeset VD på Ticketmaster.

Tack vare Got Event och dess arenapark har det varit möjligt att uppleva många magiska ögonblick genom åren - allt ifrån när Sverige tog sig till VM-final i fotboll 1958 - till Bruce Springsteen som fick hela Ullevi att vibrera 2016. 

Fler nyheter

08/11/18

Ticketmasters samarbete med Spotify

Den här gången vill vi berätta om hur du kan utnyttja... More

05/11/18

Årets bästa evenemang ska röstas fram

Vi låter fansen tänka tillbaka på årets alla evenemang och rösta på det bästa.