Vi som gör jobbet!

Vi är kända för vår globala räckvidd, men vår lokala kännedom är unik! Vi kan vår marknad eftersom vi verkar här varje dag. Vi hjälper dig få dit din publik.

Testimonials

Citat från våra kunder om oss!

  • "Från Malmö Arenas sida är vi glada att biljetter till våra evenemang även framåt kommer att säljas via Ticketmaster. Samarbetet inleddes år 2008 i samband med byggnation av Malmö Arena och har under alla år varit till stor belåtenhet för både oss och våra samarbetspartners. Vi fick i denna upphandling andra bra alternativ att jämföra med, men vid den sammanlagda bedömningen föll vårt val på Ticketmasters förslag. Systemkapacitet, säkerhet i leverans, trygghet i support, möjlighet att integrera med vår webb och lyhördhet för vår situation samt stort personligt engagemang hos medarbetarna, blev några av de primära kriterier som låg till grund för vårt val."

    Karin Mårtensson, VD Malmö Arena

  • ”Vi på Visit Linköping & Co AB väljer att fortsätta vårt samarbete med Ticketmaster eftersom vi tillsammans kan stärka Linköpings position, på ett användarvänligt- och lättillgängligt sätt, och därmed också erbjuda fantastiska upplevelser för både Linköpingsbor och besökare.”

    Johan Rustan, VD Visit Linköping

Få de senaste nyheterna