KONSERTER, SPORT, TEATER, STAND-UP, FESTIVALER, MÄSSOR M.M...
Ticketmaster.se

Från små till stora evenemang och allt mittemellan. Oavsett storlek så hjälper vi dig att hitta den rätta biljettlösningen som passar er.

Med 1.2 miljoner unika besökare per månad är Ticketmaster.se det effektivaste sättet att nå din målgrupp.

Ticketmaster.se är uppdelad på genre och region, vilket låter oss visa ditt evenemang för de som är intresserade av musik, sport, teater, familjeevenemang etc, både regionalt samt i hela landet.

Vi har utvecklat vår sida så att det ska vara så enkelt som möjligt att söka på den och hitta evenemang. Konsumenterna kommer till en dedikerad landningssida för just ert event. Denna sida kan innehålla både video, recensioner och rekomendationer.

Vår internationella räckvidd betyder att vi kan hjälpa till att nå publik i 21 länder som kan tänkas vara intresserade av att se ert event.

Ett innovativt sätt att sälja biljett till en dynamisk prissättning
Platinum

En biljettlösning för de absolut bästa platserna på arenan. Prissätt biljetterna utifrån dess efterfrågan och rätta värde. Med Platinum minskar du andrahandsförsäljningen om du fortfarande har Platinumbiljetter kvar när de övriga biljetterna är sålda. Hör av dig till oss så berättar vi mer! 

Effektiva riktade kampanjer för att nå rätt person vid rätt tillfälle
Messenger

Messenger är ett kraftfullt epost-verktyg för för dig som vill optimera dina marknadskampanjer. Segmentera dina kunder och få en mer träffsäker kommunikation med hjälp av köphistorik, dynamiskt innehåll och A/B-tester. Utvärdera och mät dina kampanjer så att du ser hur det påverkar din evenemangsförsäljning. Hör av dig så berättar vi mer!

Live events wherever you are
Mobil app

iPhone användare kan nu ladda ner vår Ticketmaster app och köpa biljetter via den. Vi kan via appen skicka pushmeddelanden om deras favorit artister och andra meddelanden som gör det mer tillgängligt att köpa biljetter.