Nu pågår vårt namnbyte för fullt. I mitten på mars är tanken att vi helt byter namn från Ticnet till Ticketmaster. Ett arbete som har pågått ett tag och som är ett naturligt steg i vår utveckling som världens största biljettbolag. Vi kommer fortfarande att arbeta lokalt och på den svenska marknaden, men med ett globalt perspektiv.

Sedan starten 1998 har Ticnet gått igenom många faser. 2004 blev Ticnet en del av den globala biljettaktören Ticketmaster och 2009 en del av Live Nation Entertainment. I år förenas 17 olika marknader under ett och samma varumärke - med global räckvidd och lokal marknadskännedom. Vi säljer biljetter till allt från globala turnéer till lokala klubbgig, från Beyoncé på Friends Arena till Falsterbo Horse Show.

Mer info hittar du här:

 • Android app

  27-06-2016

  Nu har vi utöver vår app för iPhone även en fullt fungerande för Android i en första version med fler uppdateringar på gång.

   

  Läs mer
 • Ticnet blir Ticketmaster

  22-02-2016

  Sedan starten 1998 har Ticnet gått igenom många faser.

  Läs mer
 • App lansering

  08-09-2015

  Ticketmaster iPhone app möjliggör ett personligt och bekvämt sätt att hitta evenemang, köpa biljetter och ladda ner biljetten direkt i mobilen.

  Läs mer
 • Stockholmskontoret flyttar

  01-09-2015

  Den 5 oktober lämnar vi efter nio år St Eriksgatan 60 för att flytta till nya lokaler.
  Från det datumet finnas vi på Rålambsvägen 17.

  Läs mer